Column de Beauty-Pro

De afgelopen periode hebben veel ondernemers een helicopterview gedaan. Als schoonheidsspecialist of huidtherapeut heb je zoveel skills en aardig wat ballen in de lucht te houden. Je bent CEO van je eigen onderneming, ondernemer in hart en nieren. Als vervolg op de helicopterview, weet je waar je staat en wat je wilt bereiken. De volgende stap is, hoe ga je dat bereiken? Om te laten zien wie je bent en wat je doet heb je onder andere beeldmateriaal nodig. 

Een fotoreportage van jou en je bedrijf geeft anderen een kijkje in jouw keuken en is als een deurbel op je website. De drempel om een afspraak te boeken wordt verlaagd. Jouw klant kan zien, wat ze in jouw salon kunnen verwachten. Hoe zou het voor jou zijn om net een stapje verder te gaan? Net even meer van jezelf te laten zien? Hoe krachtig is dat? Jij die anderen altijd een stukje zelf verzekerdheid meegeeft na een behandeling in de salon. Klanten willen met jou samenwerken vanwege jouw kennis en expertise, jouw persoonlijkheid. Een personal brand shoot op locatie laat zien wie je bent in een andere omgeving. Het is goed om buiten je bedrijf te stappen en op een andere manier zichtbaar te zijn. Of licht een behandeling uit, de behandeling die je het allerliefste doet en waarmee jij het verschil maakt. Jouw specialisatie kan klanten helpen om juist voor jou te kiezen.

Ben jij al aan het visualiseren waar jij jouw volgende fotoshoot zou kunnen doen? Strand, stad, bos of een gemeubileerde daglichtstudio met prachtig licht?

Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijke moodboard.

Wil je jouw moodboard met mij delen? Stuur me gerust een DM via Instagram of mail naar info@mirandakoevoets.com.

Vorige
Vorige

In gesprek met Charlotte Somers | Nxt Level Salon

Volgende
Volgende

Online Masterclass met Tom Sebastian (YouTube Tom Sebastian)