In gesprek met Cindy Krepel | 2CMarketing

Cindy Krepel

Cindy Krepel

Sociaal, nieuwsgierig, betrokken, gedreven, nauwkeurig. Met Cindy is het nooit saai, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd is haar motto.

Wat is jouw Guilty Pleasure?

(Foute) Nederlandse muziek luisteren en dan gewoon even helemaal los gaan, aan niets denken, gewoon lekker middenin de huiskamer. De Vrienden Van Amstel Live show was echt een online uitje voor mij! Haha. En de rest van de familie doet dan ook gewoon lekker mee ;-).

Hoe help jij ondernemers?

Ondernemers kunnen bij mij terecht als ze marketingondersteuning nodig hebben in de breedste zin van het woord. Dat klinkt heel algemeen, maar dat maakt mij juist uniek! Ik neem alles van A tot Z uit handen. Of ik het nou zelf oppak, of ik zet externe expertise in, met mij haal je een alleskunner in huis die je graag op verschillende en brede marketing (en sales) vlakken adviseert. Want hoe behaal je nu uiteindelijk rendement met hetgeen wat je op marketinggebied inzet? Daarnaast heb ik geen 9 tot 5 mentaliteit, ben ik erg betrokken en een hele harde werker. Dat bindt opdrachtgevers aan mij.

Waar krijg je energie van?

Van heel veel ballen tegelijk omhoog houden, hoe meer hoe beter! Als ik maar wel met een to do list kan werken, anders gaat het mis. Zowel privé als zakelijk is dit wat mij energie geeft. Organiseren dus eigenlijk. Dat is iets wat ik heel graag doe! Ook kan ik veel energie krijgen van een afspraak met klanten, samen brainstormen, een nieuwe samenwerking. Dan kom ik gewoon stuiterend weer thuis!

LR online sRGB_95A8031.jpg

Wie of wat inspireert jou?

Kelly Weekers inspireert mij! Hoe zij haar werk combineert met kinderen en haar kijk daarop, vind ik echt fantastisch. Daar kan ik veel inspiratie uit halen, ook een stukje bevestiging hoor. Want soms vraag ik veel te veel van mezelf (en verwacht dat ook van anderen). Haar quotes zetten me dan weer even met beide benen op de grond.

Hoe belangrijk is een goed netwerk?

Netwerken staat bij mij op nummer 1! Wil je business opbouwen, MOET je gewoon netwerken, naast de marketing die je inzet. Je kunt hier klanten uit halen, nieuwe inzichten, andere expertises om mee samen te werken. Daarnaast vind ik het ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Durf ook gewoon te netwerken en vooral te vragen.

Wat betekent de Lifestylebusinessclub (LBC) voor jou?

Ik ben niet voor niets licentiehouder van de regio Den Bosch! Deze club geeft mij zoveel energie. Het staat nu op een laag pitje vanwege Corona, maar de plannen en ideeën liggen alweer klaar voor het moment dat alles weer 'open' mag. De gunfactor, samen naar een doel werken, elkaar helpen en vooral het ongecompliceerde maakt dit een hele bijzondere club. Het is geen standaard netwerken, gewoon informeel en je voelt je direct thuis. Ik heb er veel mooie opdrachten en samenwerkingen uit mogen halen.

Welk boek heb je voor het laatst gelezen? Welk boek is volgens jou echt een must read?

Ik zal je zeggen; ik lees eigenlijk amper boeken. De laatste is denk ik van Saskia Noort geweest. Haar boeken lezen lekker weg. Als ik er de tijd voor neem tenminste. Ik zou graag Happy Life 365 van Kelly Weekers willen lezen. Een must read voor mij, maar ook voor anderen.

Waarom besloot je voor jezelf te beginnen?

Ik dacht steeds vaker: hetgeen wat ik altijd voor werkgevers heb gedaan, waarom kan ik dat niet voor mezelf? Er zijn veel bedrijven die wel expertise willen inzetten, maar niet iemand vast in dienst kunnen nemen. Dus zo gezegd, zo gedaan! Ik had me nog niet ingeschreven bij KVK of de eerste opdracht (vanuit mijn netwerk!) had ik al binnen. Het was een langere vaste opdracht, waardoor ik een basis kon opbouwen. Dat was natuurlijk heel fijn voor de verdere ontwikkeling van mijn bedrijf.

Ik zag je voorbij komen in het magazine van Lifestylebusinessclub, wat is de meerwaarde van een magazine?

Een mooi magazine lezen (en hebben/verzamelen) vind ik nog altijd leuker dan online lezen. Gewoon even geen scherm! En ik denk dat velen dat ook zo ervaren. Dat biedt dus direct al de meerwaarde. In een kwalitatief magazine dat past bij jouw expertise, kwaliteiten, jouw personal branding kun je ook echt laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.

Wat is jouw favoriete beautyproduct van dit moment?

Alle producten van ABYSK! Sinds ik (ook via de netwerkclub) met dit merk en met Erica in contact ben gekomen, is het niet meer uit mijn toilettas verdwenen. Dit bijzondere clean beauty skincare merk zorgde ervoor dat mijn onrustige huid (na een zwangerschap) verdween en ondanks dat het vegan is, ziet het er zo luxe uit! Dat is een perfecte combi. Ik vind het ook fijn nu meer bewust te zijn van wat ik gebruik aan skincare producten.

LR online sRGB_95A8040.jpg

Wat is jouw ultieme geluksmoment?

In een vakantiehuisje mét jacuzzi, met mijn gezin. Samen genieten van alle ontwikkelingen die ze doormaken. Het gaat al zo snel! Dan sta ik er bewust even bij stil en ja, een traan van geluk moet ik dan wel even wegpinken.

Hoe kan men contact met jou opnemen?

Het liefst via een afspraak, gewoon even face to face. Dat werkt zoveel anders dan online en telefonisch. Uiteraard moeten we dan wel eerst even contact hebben. Dat kan via heel veel kanalen: Linked-in, Facebook, Instagram, website, e-mail of gewoon telefonisch of via een app. Leuke je (digitaal) te ontmoeten!

LR online sRGB_95A8081.jpg




Vorige
Vorige

In gesprek met Carla Rijbroek | Beleef Schoonheid

Volgende
Volgende

In gesprek met Stephanie Dinkla | Finelaserclinic Amersfoort & Arnhem