Interview Marianne Hartman | Skin Care Company

Afgelopen periode bezocht ik de salon van Marianne in Zutphen meerdere malen. Marianne had nieuw beeldmateriaal nodig voor haar bedrijf. Een mooie ontmoeting met een bijzondere dame. Marianne heeft haar salon welke gericht is op huidverbetering in een mooi historisch pand en de sfeer is fantastisch. Ik interviewde haar voor mijn blog ondernemende professionals. Lees je mee?


Wat is jouw favoriete beauty product Marianne?

Voor mij is dat een zonbeschermings product met minimaal SPF 30. Ik breng dit bij mijn dagelijkse routine trouw aan na mijn dagverzorging. Altijd. Het vertraagt mijn huidveroudering door UV stralen. Een zonnebrandcrème is de beste antirimpelcrème!

Op welke leeftijd kun je het beste beginnen met het verzorgen van de huid? En wanneer adviseer je te starten met huidverbetering?

Vanaf je 25-30e levensjaar starten helaas al de eerste tekenen van huidveroudering. De huid wordt langzaam dunner, droger, kwetsbaarder en verslapt.Hoe snel dit proces gaat is onder andere ook afhankelijk van je levensstijl. Rook je? Zit je veel in de zon? Deze factoren doen je huid sneller verouderen. Dus rond deze leeftijd is het gebruik van huidverzorging gericht op vochtbehoud en bescherming zeker aan te raden om dit proces te vertragen.

Waar ben je het meest trots op als het om jouw salon gaat?

Dat ik voor sommige klanten inmiddels een vast onderdeel ben geworden in hun persoonlijk verzorgingsritueel. Mijn trouwste klant komt al bijna 20 jaar iedere 6 weken. Daarnaast ben ik trots op de groei die mijn salon heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Begonnen in deeltijd als onderdeel van een ander bedrijf. Inmiddels verhuist naar een historisch pand met twee behandelruimten waar ik samen met een collega én een huidtherapeute diverse huidverbeterende behandelingen aanbied gericht op huidproblemen, anti-aging en behoud van een goede huidkwaliteit.

skincarecompany_95A1747.jpg

Wat is het mooiste compliment dat je van een klant hebt ontvangen het afgelopen jaar?

Van een compliment word ik altijd een beetje verlegen maar het vervuld me tegelijkertijd van trots. Onlangs kregen we een mooie review waar ik heel blij van werd. Ik citeer een klein gedeelte. ...." De persoonlijke benadering, de ontspannen sfeer, maar ook de vakbekwaamheid van beide dames is fantastisch.Ze doen er alles aan om je een warm gevoel, een mooi verzorgde huid en een professioneel advies ten aanzien van huidverzorging en waar nodig huidverbetering te geven..." (K. Gieling)

Is er afgelopen jaren veel verandert in het vak van de schoonheidsspecialiste?

Er is zeker sprake van verandering. Momenteel wordt veel waarde gehecht aan verdieping van kennis, specialisaties en bijscholing. Het kennisniveau wordt hoger en de behandelmogelijkheden steeds uitgebreider. Waar vroeger het accent lag op huidverzorging en ontspanning ligt nu de focus meer op huidverbetering. De consument leest en ziet ook veel op internet en social media en hebben meer verwachtingen. Een bezoek aan een cosmetisch arts is bijvoorbeeld ook niet meer ongewoon. In de branche zie je twee stromingen ; Salons waar wellness en ontspanning centraal staan én salons die zich specifiek richten op huidverbetering. Zo is er voor ieder wat wils.

Wat maakt de Skin Care Company anders dan andere salons?

In ons verzorgingsgebied onderscheiden wij ons voornamelijk op het gebied van huidverbeterende behandelingen gericht op huidproblemen, anti-aging en het behoud van een mooie huid. Wij werken alleen met zuivere, natuurlijke maar wel intensief werkende producten. Én het ontspannen gevoel ? Dat krijgt de klant bij ons cadeau!

Waar herken ik als consument een goed product aan?

Ik begrijp best dat door het grote aanbod de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn veel mooie, effectieve producten verkrijgbaar die de huid écht verbeteren maar helaas is er ook nog veel huidverzorging met agressieve ingrediënten te koop die de huid gevoeliger maakt, irriteert of verstopt. Laat je informeren en adviseren door een schoonheidsspecialiste over de juiste keuze passend bij jouw specifieke huidconditie en jouw wensen.

Wat is in jouw salon de meest gekozen behandeling?

Wij geven veel bindweefselmassages voor het gezicht en op het decolleté. Deze intensieve massagetechniek zorgt op een natuurlijke manier voor een voelbare en zichtbare verbetering van de doorbloeding, huidstevigheid en contour behoud. Het is een ware work-out voor de huid! Als kuurbehandeling krijgt de huid een enorme boost.

lrmirandakoevoets_T0A5638.jpg

Hoe beschrijf je de Skin Care Company?

'Jouw huid is jouw visitekaartje én onze uitdaging' Skin Care Company is een huidverbeterings instituut in het historisch centrum van Zutphen. Met behulp van gespecialiseerde behandelmethoden en natuurlijke huidverbeterende producten willen we in een ontspannen sfeer de huid laten stralen. Wij zijn blij wanneer de klant met (nog) meer zelfvertrouwen naar haar spiegelbeeld kijkt!

Wat kan de klant het komende jaar van Skin care Company verwachten?


Met ons nieuwe all-in-one behandelconcept willen we onze klanten het effect laten ervaren van onze specialisaties. Zo gaan we nog resultaatgerichter te werk. Bovendien gaan we starten met een nieuwe veelbelovende, vegan productlijn: COSMEDIX Verder zal de klant ons vaker tegen komen op de social media kanalen met informatie over nieuwe ontwikkelingen, behandelingen, skinfacts en onze ervaringen in de salon. En.. LAST BUT NOT LEAST onze vernieuwde website komt online ! Met prachtig beeldmateriaal, dus daar kijken we erg naar uit.

Wat roept fotografie bij je op?

Oehh, als je zelf op de gevoelige plaat wordt vastgelegd, ...uit je comfort zone stappen ! Fotografie vertelt voor mij een verhaal zonder woorden. Het is een integere manier om emotie en sfeer vast te leggen. Je kunt iets uitvergroten en tegelijkertijd is er ook oog voor detail. Fotografie inspireert en visualiseert ook herinneringen..

'Jouw huid is jouw visitekaartje' en LIGHTCATCH is essentieel voor ons visitekaartje ! Dank je wel Miranda.

De salon van Marianne is gelegen aan de Boompjeswal 3 in Zutphen.

Website: klik hier




Bij de Skin Care Company kunt u terecht voor behandelingen gericht op huidverbetering en huidverzorging.
























Vorige
Vorige

Interview Alexandra Calmero | Brandkarma

Volgende
Volgende

KLEDINGTIPS voor een geweldige personal branding shoot